Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Отново е време за училищни вълнения и трепети

Отново е време за училищни вълнения и трепети

Отново на училище

Неоспорим факт е, че образованието ни подготвя за живота.

Вече сме в разгара на септември – месецът на зарзаватите и незабравимият и тъй нетърпеливо чакан, първи училищен звънец за малчуганите. Приключват дългите и безгрижни летни игри, веселият глъч и шумните препирни под шарените сенки на кестените и отново идва началото на дългата поредица от уроци, домашни упражнения, контролни и тестове.

Неоспорим факт е, че образованието ни подготвя за живота. Докато децата са на училище, те не само получават знания, но се научават и на самостоятелно мислене, как сами да вземат решения и после да носят отговорност за тези свои решения, приучват се на самодисциплина, развиват своето умение да общуват с околните и с природата, научават се да анализират и да решават различни казуси.

За всяко дете е много важна подкрепата на родители и близки – не само материална. А и всяко дете заслужава да има шанс за добро образование. Което е обвързано с много разходи – за учебници, тетрадки и пособия, ранички, дрехи и обувки, за извънкласни занятия. А не всяко дете е облагодетелствано да има родители и близки, които са в перфектно финансово здраве.

Със сигурност не са малко и онези, които нямат необходимите средства, за да са напълно спокойни и подготвени за този толкова важен период от годината за техните деца.

Освен учебници, тетрадки, облекло и обувки, всяко дете е добре да има и застраховка. Защото освен уроци и игри, случва се да стават и инциденти в училищния двор. Никъде и никой все още не е успял да се застрахова с полица „точно на мен това няма как да ми се случи“. Затова по-добрият вариант е всяко дете да има сключена застраховка.

Ние, от Izbiram.bg, можем да помогнем на всеки, който търси, а не намира адекватно решение на своя финансов проблем или алтернатива. Със съвет от експерти – за най-доброто решение при липса или недостиг на достатъчно средства за посрещане на този важен и неповторим момент от живота на детето.


Ние, от Izbiram.bg, се стараем не само да даваме полезни практически съвети, относно вашата финансова култура, но и да сравняваме и предлагаме на нашите клиенти най-добрите финансови продукти. Посетете нашия сайт и се убедете сами – https://izbiram.bg/!

Отново е време за първи неща…Остават броени часове до вълнуващата първа среща на първокласниците със своята първа учителка и своите първи училищни приятели, тревоги и вълнения. Вие, техните родители, баби и дядовци, чичовци и лели, сте опората им за още дълго. Решете проблемите си лесно и бързо с наша помощ.

Направете този миг вълшебен за тях – нека си го спомнят дълго, много дълго – с усмивка и благодарност към вас, техните идоли за подражание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *