Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Разумни съвети за безгрижни празници

Разумни съвети за безгрижни празници

вивус.бг

Направете празниците си незабравими, с разумно кредитиране от Вивус.бг!

В навечерието сме на най-светлият християнски празник Рождество Христово, както и на прага на Новата 2017 година. Но дали ще успеете да ги направите наистина незабравими, или ще допуснете неразумните ви и импулсивни финансови постъпки да ги помрачат?

Ние от Izbiram.bg ще ви подскажем какви са капаните, които ви дебнат, какво можете да направите, за да ги избегнете и как, с помоща на Vivus.bg, да вземете разумни финансови решения и по време на празниците.

1. Бюджета за празниците?

Много неща са казани и изписани за това как едни толкова светли и красиви празници, като Коледните и Новогодишните, могат да се превърнат в черен кошмар за вашият портфейл. Защо се получава така? Причината може да бъде само една – не добре планирани разходи .Двата най-чести капана, в които можете да попаднете са:

Неправилно планиране на разходите за подаръци. Един от символите на празника са подаръците, но не е важна големината или цената им, а отношението към ближния. Не забравяйте това следващия път, когато купувате подаръци за своите близки. Не купувайте скъпи подаръци, а ефектни носещи послание.

Неправилно планиране на разходите за почивка. Много често увлечени от празничното настроение и привидно изгодната цена на офертата, закупувате почивка без да помислите за последиците от постъпката си. Да, нормално е да искате добра почивка за себе си и семейството си, но дали е необходимо заради това да се лишите от неща, далеч по-важни и необходими за вас?

Която и от двете грешки да сте допускали досега, изхода е един. Затова направете бюджет на празниците, като включите в него всеки разход – за украса, за храна, за почивка, за подаръци и т.н. Определете сума за всеки един от тях и за да не попаднете отново в капан – не я надвишавайте!

2. Внимавайте с източниците на финансиране!

В периода около празниците, всички предлагат промоционални по-ниски цени и много голяма част от хората използват това време на годината, за да се сдобият с нов смартфон, нов телевизор, нов компютър или нов диван. Един от начините за закупуването им е, чрез спестените през годината пари. Ако нямате такива можете да се възползвате от алтернативен вариант, т.е. кредит. Той може да бъде банков, стоков или „бърз”, в зависимост от сумата, която ви е необходима и предназначението и. Независимо дали се нуждаете от нова вещ за дома, или ви трябват няколко хиляди за почивка на семейството, кредитирането трябва да е разумно и съобразено с бъдещите ви финансови постъпления! Ако търсите изгоден кредит и отговорен кредитор – изберете Vivus.bg.
Така ще си гарантирате бързо финансиране на разумна цена!

3. Кога да изберете „бърз” кредит?

На този въпрос няма категоричен и еднозначен отговор. Ние от Izbiram.bg ще ви дадем няколко насоки за изполването му.

Бързият кредит е подходящ най-вече за хора, които търсят малка сума, с връщане за кратък период. Също така и за хора, които искат да кандидатстват за кредит без допълнителни документи
и искат парите да им бъдат отпуснати в рамките на няколко часа.

Запомнете! Най-важното е как ще изберете кредитор, с който ще бъдете спокойни през целия период на връщането на кредита, дори ако изпаднете в „лоша” финансова ситуация. За това ви препоръчваме Vivus.bg.

4. Защо Vivus.bg?

Ние от Izbiram.bg ви препоръчваме Vivus.bg
и го правим не за първи път. Това е така, защото чрез своя професионализъм и коректно отношение към клиента са се доказали, като коректен кредитор!

Ето няколко факта за Вивус.бг:

Вивус е водещ онлайн кредитор в Европа, с отпуснати над 8 500 000 кредита;

Всеки първи кредит на Вивус.бг е безплатен – без лихви, без такси, без оскъпяване;

Кредитите на Вивус.бг са с прозрачни условия – всеки клиент знае предварително кога и колко трябва да върне;

Кандидатства се бързо и лесно, изцяло онлайн, само с две стъпки;

Начина на получаване на отпуснатата сума зависи само от вас. Можете да я вземете в брой на касите на Изипей или да бъде преведена в банковата ви сметка;

Вие сами определят размера на кредит и срока за връщането му;

Специалистите от отдел „Обслужване на клиенти” отговарят бързо и коректно на всеки ваш въпрос.

Направете празниците си незабравими, с разумно кредитиране от Вивус.бг!


Прочетете още полезни съвети ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *