Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Чували ли сте, че вече има и кредит до заплата? Как и откъде мога да получа такъв кредит?

Чували ли сте, че вече има и кредит до заплата? Как и откъде мога да получа такъв кредит?

Кредит до заплата

Ако не сте се запознали с така наречените кредити до заплата, сега е момента да научите всичко интересно и полезно за тях.

Tази статия е част от нашата образователна кампания Бързите кредити – отговори на важните въпроси.

Празничното настроение често ни кара да се замислим за малките неща в живота. Именно те носят радост и изпълват живота ни със смисъл.

В новата реалност собствения ни мироглед определя нашите граници! А отвъд тях има тооолкова много какво да научим и да преживеем още. Пред нас се разкрива един нов свят на възможности!

В същото време всички ние живеем в епоха на претоварването.
Нашият мозък никога преди не е трябвало да осмисля повече информация, отколкото му се налага в днешно време.

Средностатистическият човек, потребител на какво ли не, е подложен на денонощен тормоз от стимули – реклами или препоръки на познати, колеги, приятели и близки. Но изкушенията струват пари, които понякога не са в наличност. А съвсем скоро, само след няколко дни или седмица-две, ще получим заплата.

Това вече не е проблем, който не можем да разрешим, защото имаме на разположение специално за подобни случаи така нареченият „Кредит до заплата“. Като всяка друга подобна услуга и тази си има своите предимства и недостатъци.

ПРЕДИМСТВА на „кредит до заплата“:

  • „Кредит до заплата“ са средства, които не ви достигат до заплата, получени изключително бързо, които са съответно неголеми суми, обикновено до 400 лв., в зависимост от вашите нужди;
  • Срокът за връщането на отпуснатия „кредит до заплата“ е обикновенно до 30 календарни дни;
  • Таксата за обслужване и предсрочно погасяване на този вид кредит е 0 лв.;
  • Кандидатстването и подписването на договора за ваше улеснение и максимална бързина, има вариант да е и изцяло онлайн.

НЕДОСТАТЪЦИ на „кредит до заплата“:

  • Бързото и лесно получаване на пари като „кредит до заплата“ може да ви подведе относно неотложността на нуждата от средства;
  • Заради краткия срок за възстановяване на този вид кредит, има реална опасност от следващ недостиг на средства преди получаването на следващата заплата.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да не се ръководите от емоционални и прибързани решения, а добре да прецените обективността и неотложността на своето решение и едва тогава да решите коя от офертите за предоставяне на средства е най-подходящата лично за вас.

Винаги имате възможност да кандидатствате – изцяло онлайн или в офис да получите допълнителна консултация – кредитните експерти са готови винаги да ви помогнат в избора на подходящия кредит.

Кандидатствайки за потребителски заем, разполагате с пари след броени минути – това наистина е възможно. Сами избирате комбинацията от сума, срок и вноска. Нашият съвет е вноската да я съобразите с вашите реални възможности.

Прочетете още за кампанията: Мога ли да получа бърз кредит спешно, без гаранти?

Тази статия стигна до вас със съдействието на експертите от Кеш Кредит.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *