Продължете към съдържанието
Начало » Новини » ШУМЪТ НА ПАРИТЕ – осмо поред издание на един от най-значимите икономически форуми в България

ШУМЪТ НА ПАРИТЕ – осмо поред издание на един от най-значимите икономически форуми в България

„Шумът на парите“

Форумът остава безплатен и може да се посети от всеки, който желае да знае какво се случва и какви са тенденциите във финансовия сектор.

Лидери от различни сектори на финансите се събират за пореден път. Повече от 40 лектори, включително и петима чуждестранни, вече са потвърдили своето участие на този важен за България форум.

Форумът остава безплатен и може да се посети от всеки, който желае да знае какво се случва и какви са тенденциите във финансовия сектор.

Двудневният форум се организира от финансовия сайт Profit.bg от 2010 г. насам и неизменно посреща повече от 40 лектори от България и чужбина и повече от 1400 гости.

„Шумът на парите“ засега е единствената специализирана финансова конференция в България. За първи път този форум се е провел през 2010 г. През последвалите години в това събитие участват много български и чуждестранни финансови експерти и икономисти на ключови позиции.

Изпълнителните директори на общо пет фондови борси ще вземат участие в тазгодишното осмо издание на „Шумът на парите“– дебют ще направи изпълнителния директор на Букурещката фондова борса.

„Шумът на парите“ привлича и много от водещите финансисти у нас, които всяка година присъстват на тази важна и за тях проява. През 2015 г. този форум бе отличен от Българска фондова борса като събитието, което популяризира най-добре капиталовия пазар в България през 2014 г.

Темите, които ще бъдат обсъдени на форума са:

  • Капиталовите пазари;
  • Личните финанси /нова тема за тазгодишния форум/;
  • Недвижимите имоти;
  • Банките и небанковите финансови институции;
  • Бъдещето на технологиите;
  • Икономиката на България.

Партньори на това събитие са няколко известни банки и различни водещи компании

Събитието предстои да се проведе в София на 31 май и 1 юни.

.
В днешното информационно общество, в което всички ние живеем, съдържанието и различните гледни точки, до които всички имаме достъп, са на практика безгранични.

Но стойността на откритата в пространството информация не е висока и невинаги е достоверна. Затова все повече се ценят събития като „Шумът на парите“ . На този форум всяка година се задава дневния ред за икономическия просперитет на България, благодарение участието на експертите, които търсят отговорите на важни въпроси.

Във втория ден на тазгодишният икономически форум „Шумът на парите“ 2017 представители на бизнеса, които вече са се доказали в своята сфера, ще обсъдят как изглежда бъдещето на днешните технологии.

„Живеем в ерата на дигиталните революции и интелигентни технологични иновации. Естественият ход на развитието ни води напред и технологиите не изостават. Съвременният човек се изправя пред редица проблеми и предизвикателства, нетипични за ежедневието преди едва 20 или 30 години, и появата на нови технологични решения е неизбежна. Интересно ще бъде да чуем мнението на водещи представители на бизнеса как виждат технологиите занапред, каква е положителната страна на развитието им и има ли негативен аспект“, каза Кристиян Костов, управител на сайт, представящ различни финансови събития.

Прочетете още интересни новини ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *