Продължете към съдържанието
Начало » Новини » 4 начина да разберете дали кредиторът е честен с вас!

4 начина да разберете дали кредиторът е честен с вас!

бърз кредит

Не теглете кредит преди да прочетете това! Над 12 000 души се възползват от нашите безплатни съвети!

В месеца на ремонтите и подготовка за новата учебна година, темата за кредитите стана отново актуална за повечето хора. Предложения също не липсват – от банки, фирми за финансови услуги , лизингови дружества.

Въпреки голямото разнообразие, пред потребителите винаги стоят въпроси, като – ще бъде ли кредиторът честен с мен? Дали ще остана доволен? Дали и при най-малкият проблем няма да ме „погне” и кредитът да се окаже не решението, а основата на проблемите ми за дълги години напред? Все въпроси, чиито отговори не само са важни, но и решаващи за взимане на правилно решение.

За това, ние от Izbiram.bg ще ви дадем насоки, за да улесним избора ви на кредитор. Защото не е важно само да вземете парите за да покриетe нуждата си в момента, а да можете да се доверите на кредитора и при необходимост дa се възползвате от кредит отново и отново, без да се притеснявате за последствията.

1. Условия на кредита

Изключително важно е да разберете кой кредит и при какви условия ще е добър за вас. Защото ако търсите кредит за да си купите жилище ще е важно, независимо от дългият срок, условията да не се променят постоянно, а параметрите му да са стабилни. Ако търсите кредит за обединяване на задълженията е изключително важно да имате по-ниска лихва и по-малка вноска, от тези които плащате в момента.

Ако сте били на родителска среща и сте разбрали, че ви трябват спешно 200 лева, за да подготвите детето си за училище, а ще вземете заплата в началото на октомври, то най-доброто решение е бърз кредит. Такъв кредит е изгодно не просто „без лихва”, а и без допълнителни такси, за да не набъбне и без това високата сметка за новата учебна година. За това – възползвайте се от първи кредит без лихва и без такси от Вивус.бг. Проверете условията бързо и лесно тук .

2. Прозрачност на условията

Случвало ли ви се е да видите брошура със стока на промоционална цена, а когато отидете да я закупите да се окаже, че или е изчерпана (а вие сте отишли още в началото на промоцията!), или пък тази цена е само за определен размер или има някаква друга „уловка”?

Това може да ви се случи и при кандидатстване за кредит. Да видите една цена и промоция на сайта, но после да се окаже, че условията не са точно тези, заради няколко „подробности”.

Това е изключително неприятно и оставя във вас лошо мнение за този кредитор. За това уважаващи себе си и клиентите си фирми, като „Вивус.бг”
не си позволяват да го правят. Защото знаят, че единственото условие клиентите да останат доволни от кредитора е той още в началото да им предостави пълна информация за всички лихви, такси и срокове. И тук не говорим само за тези условия, които са свързани с коректно връщане на кредита, а и за тези при изпадане на клиента в невъзможност да погаси навреме, защото никой не е застрахован от непредвидени обстоятелства, като заболяване, злополуки, оставане без работа и т.н.

За това, в сайта на Вивус.бг всеки може свободно да прочете всичко за кредита – от срок и сума на отпускане, до такси за удължаване на срока на кредита и наказания при просрочие. Влезте в сайта на Вивус ( бързо и лесно тук)

и прочетете условията внимателно. Ако имате дори най-малкото колебание или неяснота, се свържете със служителите на фирмата. Те ще ви разяснят подробно всичко, което ви интересува.

3. Оценка на вашата кредитоспособност

Мисля, че никой не си представя някой да му даде пари просто защото на него са му нужни в момента. Въпреки това, все още има фирми, които не само го обещават, но и го правят. За вас това винаги трябва да е ясен сигнал, че нещо не е наред. Че това ще бъде кредитор, който никога няма да изпълни първоначално дадените обещания.
За това знайте, че е много важно кредиторът да проучи доходите, кредитната ви история, верността на попълнените данни, както и целта на кредита. Защото за един коректен заемодател не е важно само да ви отпусне парите, но и да ви предпази от грешки и попадане в дългова спирала. Именно по тази причина от Вивус.бг поставят някои условия преди кандидатстване, които трябва да спазите, като:

• да имате редовни доходи, с които ще погасите кредита до 30 дни;

• няма да използвате парите за погасяване на стари задължения или за необмислени покупки;

• ще прецените точната сума, от която се нуждаете;

• внимателно сте планирали месечния си бюджет;

• внимателно сте прочели всички общите условия и т.н.

Всичко това подсказва, че за тях е важно клиентът, т.е. ВИЕ, да бъдете кредитирани разумно и да останете доволен от кредитора.

4. Скрити такси и лихви

Те затова са скрити, защото вие няма да се сетите за тях, а некоректните кредитори няма да ви ги кажат докато не стане късно. Това са такси за удължаване на срок, както и всички наказателни лихви и такси при забавяне на връщане на кредита.

Тях ги има във всяка банка или фирма за бързи кредити, но разликата е дали ще бъдат обявени предварително, или ще ги разберете в последствие, когато за вас вече ще е много късно.

Фирми, като Вивус.бг, които са осъзнали необходимостта да бъдат честни и открити с клиентите си, са публикували всички тези такси на сайта си. Подробности можете да намерите тук.

Ние ви препоръчваме – при спешна нужда от малък заем до следващата заплата, пенсия или хонорар да използвате Вивус.бг – коректният партньор за вас!


Прочетете още полезни съвети ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *