Продължете към съдържанието
Начало » Новини » 4 трикa за спестявания за страхотен и забавен Хелоуин!

4 трикa за спестявания за страхотен и забавен Хелоуин!

4 трикa за спестявания за страхотен и забавен Хелоуин!

Разгледайте тези съвети за бюджетиране за забавен Хелоуин!

В последните години празнуването на Хелоуин става все по-популярно в България. Много деца, а и възрастни се вълнуват какъв костюм да облекат, ходят на специални хелоуински партита или обикалят да събират лакомства.

Очаквате ли страхотен Хелоуин тази година?

Ние знаем какво мислите, всичко ще бъде толкова скъпо – харчене на пари за декорации, сладкиши, за костюми..!

Добре не се притеснявайте, ние сме измислили съвети за спестяване на пари, за да можете да се наслаждавате на Хелоуин толкова, колкото и на децата!


 1. Как може да се сдобием с костюм?

  Защо да похарчите пари за костюм като може да си направиш сам такъв. Само използвай въображението си и ще измислиш нещо уникално и никой няма да бъде маскиран като вас. Към днешна дата не е никак трудно да откриеш ретро дрехи и аксесоари за целта. Ще трябва да прежалиш няколко дрехи, които да срежеш. За някои от маскировките може да се наложи да си купиш допълнителен аксесоар.

 2. Как да се преобразим в духа на празника?
  На този ден магазините винаги продават Хелоуин декорации на високи цени. Всичко, което виждате в секцията на Хелоуин в един магазин, може лесно да бъде направено у дома. Какво ще кажете за онези коледни украси, които седят във вашите шкафове до декември? Имате ли някакъв зеленчук, който да лежи наоколо, който би могъл да ви накара да ви очарова? Има толкова много уроци в Youtube за лесна декорация, препоръчваме ви да ги проверите!

 3. Как да усетим призрачният дух на Хелоуин?
  Всяка година в нощта на 31 октомври срещу 1 ноември на прозорците се запалват тиквени фенери за да се пресъздаде зловеща атмосфера. Купете си тикви в насипно състояние и започнете да боядисвате с гигантски символи върху тях, за да ги покажете. Призрачният дух на Хелоуин включва дейности като дълбаене на тикви, посещение на маскени партита, фойерверки, погаждане на номера, разказване на страшни истории и гледане на филми на ужасите. Хелоуин се е превърнал най-любимият празник на децата след Коледа (и то само понеже тогава получават подаръци), затова трябва да се подготвим да ги зарадваме и тях. Трябва също така да погледнете в местните вестници и училищни новини за безплатни събития от Хелоуин във вашия район, които биха могли да бъдат забавни за цялото семейство!

 4. „Лакомство или пакост?”
  В днешно време децата обикалят от врата на врата, викайки „Лакомство или пакост?” в очакване на бонбони или сладки.. Ако не ги получат, спазвайки традицията, могат да направят пакост, която разбира се им е простена. Затова трябва да се подготвите и за „неканени гости“. В магазините най-търсената стока са бонбоните и лакомствата. Закупуването в насипно състояние ще ви спести пари! Децата чакат с нетърпение този празник, наречен Хелоуин, за да могат да се маскират в костюми и да тръгнат по останалите домове, за да получат лакомства.

Ако имате други чудесни идеи, не се колебайте да ги споделите в коментар.

Ако този материал беше интересен за вас, може да прочетете още в нашата секция „Любопитно”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *