Тук можете да сравните условията на банковите кредити, на база срок, валута, вид на кредита и обезпечение. Сравняват се стандартни потребителски кредити и жилищни кредити в лева и евро. Не се сравняват кредити за пенсионери, както и кредити за обединяване на задълженията. В резултат ще видите общата сума, която трябва да върнете за целия срок на кредита, годишния лихвен процент, дължимите такси и застраховки, както и допълнителните условия по избрания от Вас кредит.

Ако искаш най-добрия финансов продукт за нуждите си ние ще анализираме финансовото ти състояние и ще ти предложим най-доброто решение, специално за теб. Намери най-евтиния и изгоден кредит за теб! ИЗГОДЕН КРЕДИТ

Вижте нашето мнение за потребителските кредити на българския пазар! Оферти за потребителски кредити

Получете повече информация и оферта за видовете ипотечни кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас и ще получите офертите на всички големи финансови институции на българския кредитен пазар, съобразени с вашите изисквания и възможности. Заяви консултация за ипотечен кредит

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИ И ЖИЛИЩНИ КРЕДИТИ:

Изберете какъв кредит искате да изтеглите- потребителски или кредит за закупуване и ремонт на жилище.
Изберете валутата, в която искате да усвоите кредита.
Посочете стойноста на имота, върху който ще теглите ипотечния кредит.
Посочете размера на сумата, която искате да изтеглите.
Ако работната ви заплата се превежда по сметка в банката, от която изтеглите кредита, може да получите по-изгодни лихвени условия.
Изберете дали желаете да връщате кредита на равни вноски за целия период, или с намаляващи вноски, при които в началото размера на вноската е по-висок, но общата сума, която ще върнете е по-ниска.