Удобен живот

Есенна промоция Изи Кредит
Предстои стартът на новия сезон, когато преминаваме от ваканционен режим към по-сериозно настроение. Завръщаме се в офиса, някои от нас започват нова работа, други продължават на по-висока позиция. Студентите са отново в университета, децата тръгват на училище. Започват и съпътстващите ежедневието ни занимания – бизнес проекти, конференции, спортни активности, културни занимания, градски срещи с познати и приятели. Всички тези неща се нуждаят от своята организация.

Пазарувай през есента с CreDirect

Пазарувай през есента с CreDirect
„Наесен с песен“ е не просто всеизвестна фраза или познат рефрен, това е мотото, с което CreDirect посреща месец септември. Без никакво отлагане, марката за бързи кредити се подготви за предстоящия есенен сезон и обяви официалния старт на поредната си промоционална кампания.


Вземи заем от Credissimo и участвай в есенна томбола за последен модел iPhone Xr, 64GB!

Вземи заем от Credissimo и участвай в есенна томбола за последен модел iPhone Xr, 64GB!
Впусни се смело в един от най-красивите сезони от годината! Тази есен ще бъде още по-цветна и вълшебна, защото всеки месец Credissimo ще подарява най-мечтания смартфон iPhone Xr.

Как да участваш?


Доведи приятел и спечели 500 лева с ипотечен кредит FinStart

Доведи приятел и спечели 500 лева с ипотечен кредит FinStart
Лятото е в разгара си с новото промоционално предложение на марката за ипотечни кредити FinStart – Доведи приятел и спечели 500 лева!

Само сега, ако имаш текущ кредит FinStart и препоръчаш марката на свой приятел, имаш възможността да получиш 500 лв. подарък. По този начин ще разполагаш с повече средства за реализирането на твоите желания. Промоционалната кампания продължава до 30-ти септември и всеки може да се възползва от специалното предложение още сега (линк към страницата на FinStart).


Обратният лизинг на автомобил - далечен и непознат? Разбери какво всъщност означава и какви са неговите предимства

Обратният лизинг на автомобил - далечен и непознат? Разбери какво всъщност означава и какви са неговите  предимства
Концепцията за обратния лизинг е отдавна добре позната в целия свят и много хора отдавна се възползват от привилегиите на този тип финансиране. В България терминът се популяризира наскоро и все повече хора започват да се възползват от предимствата му, когато изпитат спешна финансова нужда. Въпреки че обратният лизинг на автомобил набира мощ и у нас, тенденциите сочат, че масово хората все още не разбират какво точно означава. Именно затова ние подготвихме специално за вас лесно разбираемо обяснение на този доскоро непознат термин.


Всеки ден трима печелят КЕШ с бърз кредит CITYCASH

Всеки ден трима печелят КЕШ с бърз кредит CITYCASH
Слънчевото, лятно настроение е навсякъде около нас. Летните емоции са в своя разгар, а с тях расте и желанието да се радваме на хубавото време, да пътуваме, да се разхождаме с приятели, да организираме празненства на открито. Сега е и времето за ремонт и освежаване на дома. Всичко това обаче е съпроводено с разходи и неизбежно се отразява на семейния бюджет.


Няма риск някой да вземе бърз кредит на чуждо име заради изтичането на данни

Няма риск някой да вземе бърз кредит на чуждо име заради изтичането на данни
Във връзка с неправомерно разпространената информация от базите данни на НАП, Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК) уверява потребителите, че няма риск някой да поеме задължения от чуждо име при отпускането на онлайн и бързи кредити.


CreDirect продължава своята благородна кауза в партньорство с БЧК

CreDirect продължава своята благородна кауза  в партньорство с БЧК
В началото на 2019-та година, CreDirect преведе първото си дарение в полза на Българския Червен кръст, с което бе поставено началото на едно успешно партньорство, в името на благородна кауза. В продължение на вече, шест месеца, марката за бързи онлайн кредити отделя от месечните си финансови постъпления в помощ на програмата за лечение и възстановяване на деца, жертви на войната по пътищата – „Заедно можем повече“.


Pages