CreDirect дава летящ старт на 2021-ва с нова кампания

CreDirect дава летящ старт на 2021-ва с нова кампания
Началото на новата 2021-ва година, CreDirect амбициозно започва с нова инициатива, гарантираща доброто настроение на всички клиенти. След кратка пауза около празниците, марката за бързи кредити с нетърпение сервира на потребителите си добрите новини за предстоящи страхотни награди в рамките на активация с мотото „Грижим се за доброто настроение с приятно допълнение – подаръци от CreDirect!“


Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева

Весели празници от Сити Кеш! Всекидневни КЕШ награди от 100 до 1000 лева
Коледа и Нова Година са най-обичаните и чакани празници по целия свят. За тях приготовленията започват от минимум месец по-рано и коледната еуфория завладява всички възрасти. Не случайно през годините все повече се налага и изразът Christmas freaks (в превод на български, „коледни маниаци“), които нямат търпение да започнат с трескавата подготовка за идващите празници и да й се отдадат изцяло.

Имаш нужда от пари по празниците? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити!

Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас - офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

С наближаването на Новогодишните празници и еуфорията около тях може да се получи ефекта на силното желание човек малко да се ‘отпусне’ в края на годината.

Това е причината да се изтеглят бързо пари, които да се мислят и връщат след празниците. Разбира се това може да има смисъл, ако процеса на връщане е реален и добре организиран.


MiniZaem.bg с големи отстъпки по кредитите за Коледа

MiniZaem.bg с големи отстъпки по кредитите за Коледа
Иска ви се да посрещнете Коледа на някое тихо, спокойно място и да се забавлявате както никога до сега. Единственото, което ви спира да реализирате плановете си е притеснението, че заплатата няма да ви стигне.

От Мини Заем разбират притесненията ви. Затова от 27.11 до 26.12.2020 година дават старт на своята Коледна промо кампания, от която можете да се възползвате и вие.

Защо да кандидатствате за онлайн заем от MiniZaem.bg по време на промо кампанията?

  Потребителски кредит точно за теб!

  Потребителски кредит точно за теб!
  Във време на пандемия дигитализацията на услугите, от които искаме да се възползваме, ни дава освен сигурност и спокойствие, така и повече време, което да използваме рационално в други насоки от ежедневието. В едно такова несигурно преходно време някои губят бизнеса си, други работата си и стигаме до момент в който сме изправени пред алтернативите за кредит. Но не желаем какъвто и да е кредит, а потребителски – такъв заем, който е алтернатива на банковия - със сходен лихвен процент и условия. Е хубаво звучи, но има ли в България подобен кредит?

  Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!

  Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!
  Готови ли си за големите намаления и подаръци? Големите намаления и подаръци на така популярния Черен Петък наближават! И точно сега може да е най-добрия момент да се подготвите за големия ден.


  Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

  Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината
  В началото на месец ноември, брандът за бързи кредити CreDirect обяви, че удължава срока на настоящата си промоционална кампания до края на 2020-та година. От старта на тази активност, в рамките на два месеца бяха раздадени, обещаните осем на брой, награди, но представителите на марката взеха единодушно решение да не я прекратяват на 31-ви октомври, както бе първоначално предвидено.


  Кредит изтегли, до 500 лв. бонус усвои!

  Кредит изтегли, до 500 лв. бонус усвои!

  „Креди Йес“ стартира кампанията "До 500 лв. Cash Back", в която нашите клиенти ще получат обратно до 500 лв. от главницата по заема. Всички потребители, усвоили потребителски кредит от 500 лв. до 5000 лв. с минимален срок на кредита от 6/шест/ месеца през периода 02.11.2020 г. до 31.12.2020 г., ще могат да се възползват от нашата кампания. Сумата на бонуса, която ще получи всеки клиент, изтеглил заем в посочения период, се равнява точно на 10% от главницата по заема.


  Кой е най-бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти: проучване на Izbiram.bg за 2020г.

  Кой е най - бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти: проучване на Izbiram.bg за 2020г.
  Мисията на Izbiram.bg винаги е била да образова читателите си и заедно да подобрим финансовата култура в България. Така създаваме общество от финансово грамотни хора, които разполагат със средствата, от които имат нужда, за да живеят спокоен и пълноценен живот.

  2020 определено е една непредвидима година за всички ни, особено от финансова гледна точка. Нуждата от допълнителни средства може да се появи по всяко време, а в днешно време не е удобно да разчиташ на роднини и приятели, особено за по-големи суми.


  Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!

  Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!
  Живеем във време, в което ползването на кредитни услуги е неразделна част от ежедневието ни. Планираме смело бъдещето си и не се ограничаваме да мечтаем, защото знаем че, можем да разчитаме на помощ от финансова институция – за образованието си, за пътуванията си, за покупка на собствения си дом, за стартиране на бизнес. Ако по пътя си имаме нужда от допълнителна помощ можем бързо да усвоим средства или да си набавим необходимата вещ на изплащане. Искаме да живеем тук и сега и не планираме дългосрочно !


  Pages