Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!

Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!
Уважаеми клиенти на този етап, по инструкции на Министерството на здравеопазването, относно наложените мерки срещу „коронавируса“ всички офиси във финансовия сектор (застрахователи, банки, небанкови институции и т.н) остават ОТВОРЕНИ.


Какво влияние оказва "Коронавирусът" върху парите ни?

Коронавирусът може не само да повлияе на вашето здраве, но и на портфейла ви.

Ето какво трябва да знаете - и какво да направите по въпроса за да не повлияе върху парите ви.

1. Оценете доходите си

Сигурно си задавате въпроса „Как Коронавирусът може да повлияе на доходите ви?“

Можем ли да получим съвременно и качествено обслужване, когато кандидатстваме за небанков кредит?

Можем ли да получим съвременно и качествено обслужване, когато кандидатстваме за небанков кредит?
Какво правите, когато имате нужда от неголяма сума пари? Банката не може да Ви отпусне толкова малки суми, а „бързите заеми“ от съседи и приятели могат да доведат до усложнения, особено ако не успеете да върнете парите на време.

За щастие има решение. През последните години, изразът „бърз заем“ вече не се отнася до взимане на пари на заем от роднини. Има толкова много небанкови финансови институции, които ще Ви помогнат, предоставяйки лесно и бързо сумата, от която имате нужда.


CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил

CreDirect те предизвиква да посрещнеш пролетта със стил
Преди броени дни, CreDirect стартира новата си промоционална кампания, която е вдъхновена от наближаващия пролетен сезон и любимия, на дамите, празник - 8-ми март. Напоследък, за финансовия бранд, се превърна в практика да обвързва всяка своя промо инициатива и раздаваните, от нея, подаръци, със съответния годишен сезон или с предстоящ празник. През следващите няколко месеца, празниците ще се редят един след друг, а CreDirect ще се погрижи да ги посрещнем със стил.


Тънкости при обединяване на кредити

Тънкости при обединяване на кредити
С течение на времето, хората все по-често си задават един валиден въпрос: „Ако имам няколко кредита, мога ли да ги комбинирам в едно плащане?“.

Нашият отговор: това е един много добър въпрос. Много хора се намират в същата ситуация и дори самият факт, че сте започнали да обмисляте този вариант, означава, че сте на правилния финансов път да си разрешите проблемите. Казано накратко: да, можете да комбинирате заемите си в едно.


Първи безлихвен заем на вноски от Credissimo: цели 3 месеца с 0% лихва

Цели 3 месеца с 0% лихва за 1-ви заем
Никога не си използвал услугите на Credissimo? Сега е точният момент да им се довериш и да станеш техен клиент!

Възползвай се от промоцията и вземи своя първи заем Credissimo плюс до 1 100 лева с период на погасяване 3 месеца с 0% лихва. Промоцията е валидна до 16.02.2020 г. за клиенти, за които това е първи заем от Credissimo.

Заяви своя първи безлихвен заем на вноски само в 3 лесни стъпки:


  Честита нова 2020-та година от CreDirect!

  Честита нова 2020-та година от CreDirect!
  Новата 2020-та година CreDirect, традиционно, започва с нова промоционална инициатива. Брандът за бързи кредити, побърза да зарадва своите потребители, давайки старт на новогодишната си кампания още на 01.01.2020 г. Всеки от клиентите на марката, ще има възможност да спечели страхотна награда, ако се възползва от бърз заем през януари или февруари. Нека не забравяме, че настоящата година е високосна, т.е., клиентите ще разполагат с цял един ден повече, в който да потърсят услугите на марката и да се включат в томболата за спечелване на невероятни подаръци.


  Търсите изгоден кредит за коледа? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити сега!

  Търсите изгоден кредит за коледа? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити сега!
  Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас - офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

  С наближаването на Новогодишните празници и еуфорията около тях може да се получи ефекта на силното желание човек малко да се ‘отпусне’ в края на годината.

  Това е причината да се изтеглят бързо пари, които да се мислят и връщат след празниците. Разбира се това може да има смисъл, ако процеса на връщане е реален и добре организиран.


  Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем

  Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем
  Омръзна ли ти всяка Коледа да се притесняваш, че парите няма да ти стигнат за сметките, пътуването до дома, подаръците на децата и жената? Омръзна ли ти всеки път, в който те поканят на коледно или новогодишно парти да отказваш, защото нямаш излишни финансови средства, за да си позволиш да се забавляваш както ти се иска?

  Ако ти е омръзнало от притеснения заради пари, ако ти се иска поне веднъж да изкараш спокойна Коледа и щура Нова Година, тогава това, което имат да ти казват от кредитна компания Мини Заем ще ти хареса!


  Pages