И замириса на море с CreDirect!

И замириса на море с CreDirect!
След няколко месеца на социална дистанция и спазване на задължителни разпоредби е време да се отдадем на заслужена почивка и презареждане с позитивни емоции. В разгара на лятото мислите за пътешествия и морски преживявания ни завладяват и опитът да се фокусираме в друго, често е неуспешен. Ето защо, ние от CreDirect решаваме да се възползваме от настъпилите горещи дни, за да планираме предстоящата ваканция. Разбира се, че в плановете си включваме и вас, клиентите!


Кеш Кредит – първата небанкова институция, която въвежда услугата Cash Back за лоялни клиенти

Кеш Кредит – първата небанкова институция, която въвежда услугата „Cash Back“ за лоялни клиенти
Кеш Кредит, една от водещите фирми за бързи кредити в България, въвежда нова услуга за своите лоялни клиенти – Cash Back. Така компанията се превръща в първата небанкова институция в страната, която предлага на потребителите си възможността да спечелят реални пари обратно.


CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19

CITYCASH продължава да радва клиентите си с КЕШ награди и по време на пандемията COVID-19
CITYCASH е прогресивно развиваща се небанкова финансова институция, която вече над 6 години предлага съвременни кредитни продукти, изцяло съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен потребител. Като модерна компания, динамично следваща и отговаряща на тенденциите и промените в заобикалящата икономическа и житейска среда, персоналното отношение и личният контакт с клиента, винаги са били в основата на устойчивото и успешно развитие на кредитната институция.


Топъл обяд навреме - Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

Топъл обяд навреме -  Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна
Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo дават начало на следващия етап от кампанията "Credissimo подкрепя борбата с COVID-19". Самата кампания започна още през месец март, когато Credissimo незабавно реагира с грижа за най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.


COVID-19 и икономическите проблеми у нас

COVID-19 и икономическите проблеми у нас
На 13-март бе обявено извънредно положение, само дни след регистриране на първите заразени с COVID-19, у нас. Първоначалната разпоредба бе в сила за период от две седмици, след което кризисният щаб за борба с коронавируса съобщи, че режимът на социална изолация в България ще продължи най-рано до 13-ти май.


Отговорните компании за бързи кредити прилагат индивидуален подход към клиенти, засегнати от COVID-19

Отговорните компании за бързи кредити прилагат индивидуален подход към клиенти, засегнати от COVID-19
Фирмите, членове на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК), единодушно взеха решение да покажат солидарност и подкрепят своите потребители в този труден момент, като прилагат индивидуално отношение към всеки свой клиент, който доказано е засегнат от COVID-19.

Като неразделна част от финансовия сектор в България, осъзнавайки своята ключова роля в подкрепа на широк кръг от хора, членовете на АОНК единодушно взеха решение да подкрепят своите потребители.


Mini Zaem: Извънредното положение изисква извънредни мерки и облекчения по кредитите

Съобразявайки се с извънредното положение и сложната икономическа обстановка в момента, от Мини Заем взехме решение да приемем изменения при погасяването на кредитите за най-засегнатите наши клиенти.

Измененията, които ви предлагаме са както следва:


Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!

Намери НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ОФЕРТИ във финансовия сектор сигурно и удобно ОНЛАЙН!
Уважаеми клиенти на този етап, по инструкции на Министерството на здравеопазването, относно наложените мерки срещу „коронавируса“ всички офиси във финансовия сектор (застрахователи, банки, небанкови институции и т.н) остават ОТВОРЕНИ.


Какво влияние оказва "Коронавирусът" върху парите ни?

Коронавирусът може не само да повлияе на вашето здраве, но и на портфейла ви.

Ето какво трябва да знаете - и какво да направите по въпроса за да не повлияе върху парите ви.

1. Оценете доходите си

Сигурно си задавате въпроса „Как Коронавирусът може да повлияе на доходите ви?“

Pages