Потребителски кредит точно за теб!

Потребителски кредит точно за теб!
Във време на пандемия дигитализацията на услугите, от които искаме да се възползваме, ни дава освен сигурност и спокойствие, така и повече време, което да използваме рационално в други насоки от ежедневието. В едно такова несигурно преходно време някои губят бизнеса си, други работата си и стигаме до момент в който сме изправени пред алтернативите за кредит. Но не желаем какъвто и да е кредит, а потребителски – такъв заем, който е алтернатива на банковия - със сходен лихвен процент и условия. Е хубаво звучи, но има ли в България подобен кредит?

Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!

Кредит за Черен Петък? Възползвай се от промоционалните оферти за кредит сега и не пропускай офертите на Черен Петък 2020!
Готови ли си за големите намаления и подаръци? Големите намаления и подаръци на така популярния Черен Петък наближават! И точно сега може да е най-добрия момент да се подготвите за големия ден.


Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината

Есенната кампания на CreDirect продължава до края на годината
В началото на месец ноември, брандът за бързи кредити CreDirect обяви, че удължава срока на настоящата си промоционална кампания до края на 2020-та година. От старта на тази активност, в рамките на два месеца бяха раздадени, обещаните осем на брой, награди, но представителите на марката взеха единодушно решение да не я прекратяват на 31-ви октомври, както бе първоначално предвидено.


Кредит изтегли, до 500 лв. бонус усвои!

Кредит изтегли, до 500 лв. бонус усвои!

„Креди Йес“ стартира кампанията "До 500 лв. Cash Back", в която нашите клиенти ще получат обратно до 500 лв. от главницата по заема. Всички потребители, усвоили потребителски кредит от 500 лв. до 5000 лв. с минимален срок на кредита от 6/шест/ месеца през периода 02.11.2020 г. до 31.12.2020 г., ще могат да се възползват от нашата кампания. Сумата на бонуса, която ще получи всеки клиент, изтеглил заем в посочения период, се равнява точно на 10% от главницата по заема.


Кой е най-бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти: проучване на Izbiram.bg за 2020г.

Кой е най - бързият кредит в България и коя кредитна Компания се грижи най-много за своите клиенти:  проучване на Izbiram.bg за 2020г.
Мисията на Izbiram.bg винаги е била да образова читателите си и заедно да подобрим финансовата култура в България. Така създаваме общество от финансово грамотни хора, които разполагат със средствата, от които имат нужда, за да живеят спокоен и пълноценен живот.

2020 определено е една непредвидима година за всички ни, особено от финансова гледна точка. Нуждата от допълнителни средства може да се появи по всяко време, а в днешно време не е удобно да разчиташ на роднини и приятели, особено за по-големи суми.


Scorify ми помогна да осъзная необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!

Scorify ми помогна да осъзная  необходимостта от кредитна оценка, която получих сигурно и в много кратък срок!
Живеем във време, в което ползването на кредитни услуги е неразделна част от ежедневието ни. Планираме смело бъдещето си и не се ограничаваме да мечтаем, защото знаем че, можем да разчитаме на помощ от финансова институция – за образованието си, за пътуванията си, за покупка на собствения си дом, за стартиране на бизнес. Ако по пътя си имаме нужда от допълнителна помощ можем бързо да усвоим средства или да си набавим необходимата вещ на изплащане. Искаме да живеем тук и сега и не планираме дългосрочно !


„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща

„Кредит вземи и още КЕШ спечели“ със CITYCASH се завръща
2020 година успя да изненада всички със своите непредсказуеми и предизвикателни събития, които продължаваме да наблюдаваме и към днешна дата. Последиците от настъпилата пандемия от коронавирус и възникналата икономическа криза по целия свят, все още се усещат. Бъдещето продължава да е все така несигурно и неочаквано, въпреки че всички постепенно се научихме да живеем и работим в така модерно наричаната „нова реалност“. И без да усетим половината година отмина, настъпи есента, а с нея и допълнителните разходи.


Есента наближава, а CreDirect награди раздава!

Есента наближава, а CreDirect награди раздава!
През последните години се превърна в традиция, в началото на месец септември, марката за бързи кредити CreDirect, да обявява старта на нова промоционална кампания. В навечерието на предстоящия сезон, брандът ще се погрижи за доброто настроение на своите клиенти, раздавайки им неустоими награди, а удовлетворението на всички победители в кампанията, тази есен е гарантирано.


С летните намаления на Мини Заем ще изживеете едно невероятно лято. Възползвайте се!

С летните намаления на Мини Заем ще изживеете едно невероятно лято. Възползвайте се!
Ако ви е омръзнало все да пресмятате коя почивка ще ви излезе по-евтино, ако ви е писнало да слушате как колегите ви разказват истории от летните си почивки на екзотични места, които вие все не можете да си позволите, сега е времето да се вземете в ръце и да му „отпуснете края”.

Стига вече притеснения, стига сметки, стига сте избирали най-евтиния хотел и дестинация. Само сега, да, точно сега можете да се възползвате от невероятните промоционални оферти на кредитна компания Мини Заем и да изкарате едно наистина невероятно лято.


Pages