Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Бързите кредити днес

Бързите кредити днес

Кредит Кредисимо

Какво знаем и какво не знаем за бързите кредити?

Защо са „бързи кредити“?

Тези толкова познати на всеки от нас две думички: „бързи кредити“. Днес всеки ги асоциира с малки суми кеш, в труден момент и то възможно най-бързо. Откъдето е и името им, станало вече като нарицателно.

Само допреди десетина години не бяхме и чували за тях. А днес компаниите, предлагащи бързи кредити, вече не са една и две, а и всяка от тях се старае да е по-близо до клиента и все по-бързо и по-удобно да го обслужи.

Какво знаем и какво не знаем за бързите кредити?

Вече всички знаем, че ТЕ са бързи-доказаха го през годините. Вече всички знаем, че са коректни и предлагат бонуси, когато и клиентите им са лоялни към тях. Вече всички знаем, че днес ТЕ са близо до всеки от нас-вече само на един клик разстояние или на един телефонен разговор.

Знаем, че когато нашата кредитна история е чиста и добра, всеки от ТЯХ ще ни предложи най-добрият за нас вариант за бърз кредит. С възможно най-кратката процедура, без бюрократщина. За броени часове, точно както е и в „белите страни“.

Не знаем много неща за ТЯХ. Не знаем колко са на брой в България, да не говорим по света. Не знаем и коя компания ще ни предложи най-добрата лихва. Ще ни трябва много време, за да проучим всяка една компания, а е възможно и някоя да ни убегне поради факта, че не сме чували все още за нейното съществуване.

Затова ние, от Izbiram.bg сме се заели със задачата да ви „срещнем“ с най-добрите от компаниите, предоставящи бързи кредити.

Една от тях е Credissimo. Кредисимо е една от най-бързо развиващите се FinTech /ФинТек/ структури в небанковия финансов сектор. Като небанкова финансова институция вече почти десет години предоставя на своите потребители бързи и лесни решения при възникнала потребност от краткосрочно финансиране.

Вероятно повечето от вас не знаят, че Кредисимо е член – основател на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК) – обединяваща фирмите за небанково кредитиране около единни етични правила за защита на потребителите. Като член на тази организация, от 2014 г., всички служители на Кредисимо активно работят за спазването на утвърдените добри практики във взаимоотношенията със своите клиенти и налагането на тези правила като норма на пазара на бързите кредити.

Възможно е да не знаете и че заявленията от лоялните клиенти на Кредисимо се разглеждат винаги с приоритет и времето за одобрението им може да трае само броени минутки.

Credissimo стартира първата в света автоматизирана чатбот услуга за онлайн кредити. Тя позволява на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа. Компанията винаги е целяла да надскача очакванията на потребителите си и да им предоставя достъпна, удобна за ползване и качествена услуга. Не е ли прекрасно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *