Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Време е за равносметка

Време е за равносметка

Време е за равносметка

Ние, екипът на Izbiram.bg, също правим своята равносметка.

В края на годината, всеки човек е добре да забави задъханият си ритъм на живот и да си направи равносметка-какви хубави моменти му се случиха през отминалата вече 2017 година, кои от мечтите му се осъществиха, какви предизвикателства успя да преодолее, какво успя да постигне, за какво не му достигнаха силите или възможностите и какво отложи „за догодина“.

Ние, екипът на Izbiram.bg, също правим своята равносметка.

Изтичащата вече 2017 година беше за нас много добра и успешна. Нашите анализи, полезни съвети и готовността ни да консултираме всеки един от вас по въпроси, свързани с финансите, не останаха незабелязани. Все по-бързо се разрастваме, все повече потребители и финансови компании ни се довериха и започнаха да работят с нас.

През 2017 година, Izbiram.bg поставихме началото на няколко образователни програми в полза на вас-нашите читатели и на всички потребители на финансови услуги:

През 2017 година Izbiram.bg станахме асоцииран член на АОНК (Асоциация за Отговорно Небанково Кредитиране), сдружение с нестопанска цел в частна полза, което обединява няколко от големите и утвърдени компании, предоставящи бързи кредити на българския пазар.

Вече три години ние, от Izbiram.bg, имаме за основна цел да представяме напълно актуална и коректна информация в сферата на личните финанси, финансовото планиране и кредитирането, да запознаем българския потребител с всичко, което има нужда да знае, за да осигури спокойното си финансово бъдеще.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *