Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Имате нужда от пари? Ето как да изберете бърз потребителски кредит от офис на фирма, като разгледате цените на водещите компании!

Имате нужда от пари? Ето как да изберете бърз потребителски кредит от офис на фирма, като разгледате цените на водещите компании!

бърз потребителски кредит от офис

В тази статия ще ви представим сравнение на цените на бързите потребителски кредити от офис

Мисията на Izbiram.bg е да подпомага потребителите на финансови услуги, с основна цел бързото и лесно сравнение, анализиране и избор на най-подходящата за тях финансова услуга, сред предлаганите от институциите в България. Izbiram.bg постоянно разглежда различните продукти и услуги на финансовите компании, като набляга на следните техни характеристики – цена, условия, удобство, бързина и качество на обслужването.

Ако имате спешна нужда от пари и искате да кандидатствате за бърз кредит, добре е да сте запознати с това какво точно предлагат родните компании в тази област. Именно затова, ние от Izbiram.bg, направихме няколко проучвания, свързани с начина на работа на фирмите, предлагащи бързи кредити. В предните проучвания обърнахме внимание главно на:

 1. Бързи ли са наистина бързите кредити в България и къде може най-бързо да получите пари?
 2. Подготвени ли са компаниите от сектора на „Бързите кредити“ за съвременно дигитално обслужване на своите клиенти?
 3. Какви са цените на бързите онлайн кредити „До заплата“?
 4. Какви са цените на бързите онлайн кредити на вноски?

И докато доскоро обръщахме внимание главно на начина на работа на фирмите, предлагащи бързи потребителски кредити, условията за кандидатстване и отпускане на кредит и това дали компаниите могат да отговорят на очакванията на съвременното дигитално общество, то сега ще обърнем внимание на цените на различните типове бързи потребителски кредити.

Бързите кредити са лесен и достъпен начин да получите пари, когато имате нужда от тях. Случаите са много:

 • Недостиг на средства до следващата заплата;
 • Нужда от повече пари за конкретен разход;
 • Инцидентна нужда от пари;
 • Всякакви други парични нужди.
 • Нужда от пари без високи официални доходи
 • Нужда от пари без поръчители и гаранция
 • Нужда от пари, в случаите когато банките ни отказват нов кредит, заради наш стар просрочен кредит, дори и напълно погасен в момента, но с лоша следа в Централния кредитен регистър (ЦКР)….

Но бързината на обслужване и липсата на поръчители върви със своите условия, за които е добре да се информирате, за да не останете изненадани. За да ви помогнем в този случай, ние от Izbiram.bg направихме проучване, което има за цел да ви даде ясна и точна информация за това

 • какви са цените на бързите кредити в България
 • колко ще изтеглите и колко ще върнете
 • какви са условията, за да получите кредит с максимално ниска лихва.

Както вече ви разказахме в нашата статия „ВНИМАНИЕ! Вижте как никога да не останете разочаровани при тегленето на бърз кредит!“ трябва да имате предвид, че всяка фирма за бързи кредити има лихва (ГПР), която е ограничена по закон до около 50%, но също така ВСЯКА ФИРМА има допълнителни такси или услуги (за банкова гаранция или поръчители, за бързо одобряване на кредита, за посещения у дома или други), които в 90% от случаите се използват от клиентите! Тези допълнителни такси са съвсем нормални за бизнеса, тъй като всеки иска да получи кредит бързо и без поръчители, но ние държим да се виждат ясно и прозрачно на всеки уеб сайт!

Затова, когато сравняваме цените на бързите потребителски кредити, ние винаги добавяме всички такси и неустойки, тъй като считаме, че клиентите търсят кредити, които се отпускат бързо и не изискват поръчители, банкови или други гаранции!

В тази статия ще ви представим сравнение на цените на бързите потребителски заеми, които може да вземете не онлайн, а в офис на кредитна институция.

Кредитите в офис са обичайно за същите суми като онлайн кредитите „до заплата“ или „на вноски“. Става въпрос стандартно за суми от 200 до 3 000 лв., а срокът им за връщане е от 2 до 24 месеца.За целите на нашето проучване избрахме на съвсем случаен принцип три комбинации от размер на кредита и срок за връщане, а именно 200 лв. за 4 месеца, 500 лв. за 6 месеца и 800 лв. за 9 месеца. Ето какво показа нашето проучване!

Бърз_потребителски_кредит


Изводът е: при по-малките кредити няма съществена разлика в цените на фирмите. Колкото повече се увеличава размера на кредита, толкова по-големи стават разликите – избирайте внимателно!
Нашият съвет е да изберете някоя от актуалните промоции на фирмите, които може да намерите ТУК.

ТУК МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ И НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ ЗА БЪРЗИ ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *