Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Как да имаме богати Великденски празници?

Как да имаме богати Великденски празници?

деца, зайче, великденски яйца

Направете Великденските си празници по-пъстри, по-богати и по-спокойни. Възползвайте се, заедно с още над 7 000 души, от нашите полезни съвети

Великден е един от най-светлите празници. Според Християнските вярвания, на този ден Господ е жертвал единствения си син – Иисус Христос, за да спаси човечеството от натрупаните грехове, а с възкресението Си той е дал надежда за вечен живот.

Великден не е само време за месене на козунаци, боядисване на яйца и ядене на агнешко. Това е време, през което всеки от нас се стреми да бъде по-добър, да мъдър и по-спокоен.

За да ви помогнем в това начинание, ние от Izbiram.bg ще ви подскажем, кои пет неща, ще направят дните около Великден богати, пъстри и празнични.

Не харчете излишни пари

Не забравяйте, че това е времето, през което най-важно е да изкарате приятни мигове със семейството си, а не време, в което да похарчим колкото се може повече пари. Време, през което да натрупате спомени, а не дългове. Най- ценните моменти не са тези, които купуваме, а тези, които изживяваме.

Изненадайте децата

Ако за нас, възрастните (с малко повече късмет), празничните дни са време за почивка и отмора, то за децата това са наистина празнични моменти. Не пропускате да ги направите още по-пъстри и незабравими, като им подготвите малки изненади. Например с играта на Великденския заек. За тези, които не я знаят подсказваме – скривате шарени яйца, на различни места в къщата, а децата ги откриват и съберат. Това ще донесе още повече усмивки и веселие в празничния ден.

Прочетете още: 5 съвета за перфектни Великденски празници

Боядисайте шарени яйца

Независимо дали ще празнувате у дома, ще ходите на гости или на почивка със семейството си, не пропускайте да боядисате шарени яйца. Те ще внесат пъстрота и настроение по време на празника.

Отделете време да бъдете добри

Никой от нас не е лош умишлено и не иска нарочно да навреди на другите, нито да ги накара да страдат, но се случва. Именно за това, през тези дни можете да намерите време, да поднесете извиненията си на хората, които сте наранили. А защо не и да се отдадете на Благотворителна кауза, която ще изисква малко повече усили от това, да изпратите SMS на кратък номер.

Отделете време за роднините

Забързани в ежедневните си задачи, много често не се виждаме с роднините си месеци наред. Великден е момента, в който да им отделите част от времето си, за да не се окаже, че не сте се виждали не месеци, а години.

Не забравяйте, че богатите, спокойни и красиви празници са напълно във възможностите ви. Само трябва да положите малко усилие, да се усмихвате повече и да отдадете дължимото на семейството си.

Екипът на Izbiram.bg ви пожелава Светли Великденски празници!


Прочетете още полезни съвети ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *