Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Ако не искате да сте като тях!

Ако не искате да сте като тях!

Бедни пенсионери

Искате ли достоен живот, както сега така и след години?

Днес вие, млади хора, не се и замисляте за своето „утре“. Някои от вас мечтаете и работите здраво за мечтите си. Други – нехаете, карате „ден за ден“ или „ден да мине, друг да дойде“ – от понеделник чакате петък. Защото не харесвате работата си. Или колегите си, или шефа си. И повечето от вас, не се и сещате дори, че „утре“ е съвсем скоро. Спокойни сте, защото считате, че щом ви удържат пари за осигуровки от доходите, значи сте осигурени. Логично е, защото и думата „осигуровка“ това означава.

Но днес логиката не е на почит. Грешите! С удържаните суми от вашите доходи се изплащат пенсиите на днешните пенсионери – вашите родители, баби и дядовци.

След, когато и вие самите достигнете пенсионна възраст, вашите пенсии ще се формират от удържаните осигуровки на тогавашните трудещи се.

Продължаващият повече от 25 години демографски срив в България и увеличаващият се брой млади хора пред Терминал 2 всяка година , рисуват мрачна картина за вашето „утре“.

Добрата новина е, че както при всички ситуации от нашия живот, винаги има изход и „светлина в тунела“.

Ние от Izbiram.bg можем да осветим пътя ви и да помогнем със съвети и с конкретни индивидуални решения.

Естествено, всичко зависи от вашия личен избор. Най-добрият вариант е да помислите сами за себе си и да не разчитате на никой друг, най-малко на държавата. Днес, не „утре“ или „някой ден“.

Как? – може би ще попитат някои от вас.

Ние от Izbiram.bg предлагаме на вниманието ви 3 варианта за решение на този проблем, които ще ги споделим в следващата ни статия: „Ако искате да сте като тях!“

Ако искате да живеете достойно и след пенсиониране, сами помислете за бъдещото си утре. Сравнете условията на всички пенсионни фондове в България тук

Ако този материал беше полезен за Вас, прочетете още в секцията „Нашите съвети”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *