Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Защо да предпочетем работа с кредитен посредник при търсенето на подходящ жилищен кредит?

Защо да предпочетем работа с кредитен посредник при търсенето на подходящ жилищен кредит?

кредитен посредник

Кредитния посредник ще помогне да намерите най-евтиния и изгоден кредит за теб.

Искате да имате собствено жилище? Мястото, което ще превърнете в своя дом и в което ще живеете в следващите години и може би десетилетия….

Ако сте поели по този път, най-вероятно вече сте наясно, че той често е свързан с нуждата от допълнителна финансова помощ, известна като жилищен или ипотечен кредит. Изборът на банка, която да ви осигури нужното финансиране е също толкова важен, колкото и изборът на идеалното жилище. Затова, преди да кандидатствате, добре е да проучите какво предлагат родните банки.

Едни от бързите и лесни начини е да се консултирате с лицензиран кредитен посредник.

Това са хора, сътрудници на банките, чиято основна роля е да установят личен контакт с Вас, да анализират нуждите Ви и да обяснят условията по кредита. За целта те задават няколко основни въпроса, като например: каква сума Ви е необходима за закупуването на жилището? Какъв размер на вноската няма да Ви затруднява? Как се формират доходите Ви – какво работите, на какъв договор, на каква сума Ви осигуряват, на коя дата Ви плащат, имате ли недоказуеми допълнителни доходи? И т.н. Тези въпроси не бива да Ви притесняват. Напротив, те ще помогнат на консултанта да намери най-евтиния и изгоден кредит за теб, така, че не само да имате по-голям шанс за одобрение, но и връщането на кредита да не Ви затруднява.Кредитния посредник действа като посредник между вас и банката. Работата на брокера е да работи от ваше име с няколко банки, за да намерите най-добрите ипотечни кредитори, които най-добре отговарят на вашите нужди с най-ниските ставки (лихви).Кредитните посредници са лицензирани и регулирани финансови специалисти. Те правят цялата работа – от събиране на документи от вас до извличане на кредитната история и проверка на доходите и заетостта. Те осигуряват комфорт и съдействие за отпускане на ипотечен кредит без да си губите времето по ходене по банките.

Ето с какво може да ви бъде полезен избора на кредитния посредник да търси банка вместо вас:

  • Осъжда с Вас варианти за кредитиране и размер на участие със собствени средства в покупката на имота;
  • Събира и Ви предоставя информация относно стойността на кредита спрямо цената на имота;
  • Сравнява условия на различните финансови институции и избор на най-подходящия вариант;
  • Подготвя и попълва необходимите Ви документи и формуляри;
  • Консултира Ви при сключването на сделката;
  • Консултира Ви при избор на допълнителни застраховки, услуги, условия;
  • Консултира Ви при обслужването на заема.

Всичко това Кредитния посредник го прави НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО без комисиона за клиентите си и съдейства в кандидатстването за заеми, както и в закупуването на жилище с финансиране от банка.

Получаването на ипотека е едно от най-важните финансови решения, което ще вземете, така че е важно да го направите правилно!

Ипотечният пазар е невероятно конкурентен и многообразен и може да е трудно да разберете какво точно се предлага. Има много банки и широка гама от продукти и цени. Затова ние от Izbiram.bg ви съветваме да разговаряте с независим кредитен посредник, преди да вземете решението си.

Получете повече информация и оферта за видовете ипотечни кредити, като попълните кратката форма и кредитният консултант ще се свърже с вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *