Какво да правите, когато имате нужда от кредитиране?

кредитиране
Много често, когато човек си помисли за думата кредитиране - или вземане на кредит, си представя няколко мига на щастие и след това заробване за дълго време. Не винаги е така.

Ако човек знае как да разпредели финансите, едно кредитиране и теглене на кредит биха му помогнали много.


Банковите карти - за или против

Банкови карти
Живеем в интересно време – много неща около нас приемаме едва ли не за нещо съвсем елементарно и обикновено, а за нашите прародители същите тези неща биха били фантастика. Те не биха и повярвали , че е възможно да съществуват.

Живеем във векът на цифровизацията.
Всичко около нас се движи по-бързо и от светлината.
Всяка секунда светът се променя чрез развитието на технологиите.


Новите технологии и ние. Електронното банкиране - предимства и недостатъци. Част 1

Електронно банкиране
Днес много от нас не могат да си представят живота без ток, автомобили, телефони, електроуреди. А някои от нас, при липсата на интернет дори за час, просто не знаят какво да правят , чувстват се едва ли не с вързани ръце. Особено в случаите, когато работата им е свързана и зависима от наличието на интернет. Дори книги вече четем в мрежата. Благодарение на интернет, вече купуваме или продаваме стоки, без значение от коя точка на света; теглим кредити, правим преводи от вкъщи. Всичко е на един клик разстояние от нас.


Бъди господар на парите си, a не слуга! Направи информиран избор!

Безплатни книги
Eдинственият засега български сайт, в който можете да видите и сравните всички условия по различни банкови продукти и такива, предлагани от вече доста на брой и известни фирми, предоставящи бързи кредити, български и чужди застрахователни компании и много пенсионни дружества, събрани под един покрив, е IZBIRAM.BG


Как, къде, защо? Пари, пари, пари!

Как, къде, защо? Пари, пари, пари!
Пусти пари, дето и отляво, и отдясно - или не стигат, или не знаем кое по-напред. И как? А къде? Ама защо тук, а не там?

Къде и как да опазим или да вложим спестените си пари, дали и къде да си направим застраховка, дали и къде да доверим пенсионното си осигуряване? Дали и откъде да теглим кредит?

Как да си събера мислите? Като за толкова много неща трябва да помисля!

Как да се освободя от толкова излишна информация? Като трябва всичко да съобразя!


Минутка поспри! Погледни и се усмихни!

Здравейте, приятели. В днешното клипче ще ви кажа как да не използвате банковите клонове и банковите карти. Гледайте! Внимавайте! И не забравяйте да се усмихвате!

Банковите карти, независимо дали са дебитни или кредитни , стават все по предпочитано средство за пазаруване и плащане. Почти няма човек, който да не използва банкова карта за да получава доходите си, за да плаща сметки си или да пазарува в магазина или интернет.


Рекордни печалби за банките и фирмите за „бързи” кредити!

човек, пари, печалба
Банките и дружествата за „бързи” кредити отчитат рекордни печалби, към края на деветмесечието, сочи справка на БНБ. При банките тя е 1.073 милиарда, а при бързите кредити сумата е 131.5 милиона лева. Това означава, че банките у нас печелят на ден малко над 3 милиона лева, а фирмите за бързи кредити – около 480 хиляди лева.

Ето още няколко факта:

• Три банки са приключили деветмесечието с печалба над 100 милиона лева. Това са Банка ДСК – 265 милиона, Уникредит Булбанк – 247 милиона и Райфайзен Банк с 121 милиона лева;


Наистина ли продължава спада на лихвите и таксите на банките?

лихви, банки, такси
Ние от Избирам.бг вярваме, че информацията е сила. Именно по тази причина днес ще ви кажем, какви са актуалните лихвени нива и такси на банките у нас.

Таксите на банките

За първи път през миналата седмица БНБ публикува средните нива на банковите такси у нас. Статистиката сравнява 24 институции, тъй като три банки са уведомили, че не предоставят платежни услуги на своите клиенти.


Как да изпратим пари в чужбина?

човек, крушка, съвет
В днешният глобален свят, на все повечето хора им се налага да изпращат и получават вещи и пари от и за чужбина. Независимо дали ще изпратите пари на детето си, което е студент или работите в чужбина и помагате финансово на родителите си, то темата за това „Как да изпратите пари в чужбина, но да стане бързо, лесно и с възможно най-малко разходи?” е актуална за вас. Въпреки, че начините за това не са един и два, днес ще ви кажем 6-те най-разпространени:

TransferWise

Pages