ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД

0 / 5. Оценили: 0

Оцени първи

„Първа инвестиционна банка” АД (www.fibank.bg) е учредена през 1993 години, с пълен банков лиценз за операции в България и чужбина.

Намерете най-близкия офис на „Първа инвестиционна банка” тук – Първа инвестиционна банка клонова мрежа.

„Първа инвестиционна банка“ има 45 дежурни офиси с удължено работно време (вкл. някои от тях в събота и неделя). Тук може да намерите техните адреси и телефони.

Централен офис:
02 / 817 11 00 02 / 9 100 100
call@fibank.bg
BIC / SWIFT: FINVBGSF
бул. “Драган Цанков” №37, гр. София 1797

 Намери най-евтиния и изгоден кредит за теб!

Банката предлага на своите клиенти различни видове банкови продукти, сред които:

1. Потребителски и жилищни кредити:

  • Потребителски кредити в лева или евро, с и без обезпечение. Кредитите са с лимит до 80 000 лева, или равностойността в евро, и срок на изплащане до 10 години. Банката предлага на своите клиенти и студентски заеми.
  • Жилищни кредити в лева или евро и срок на изплащане до 35 години. Кредитите са с лимит според стойността на имота и кредитоспособността на искателя.

Сравнете условията на банките по потребителски и жилищни кредити.

2. Банкови сметки и депозити:

  • Срочни и безсрочни депозити в лева, евро, щатски долари, английски лири или швейцарски франкове и минимален срок 1 месец. Първа инвестиционна банка предлага на клиентите си детски спестовен влог, без минимална сума за откриване и срок от 12 до 36 месеца.
  • Разплащателна сметка за получаване на заплата или пенсия. Сметката дава възможност за ползване на овърдрафт, плащане на битови сметки и други парични задължения, както и възможност за интернет банкиране.

Сравнете условията на банките по депозити и спестовни влогове.

3. Безконтактни и стандартни дебитни и кредитни карти:

  • Безконтактни и стандартни кредитни карти е лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове или английски лири и лимит до 50 000 лева/равностойността във валута.
  • Безконтактни и стандартни дебитни карти карти е лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове или английски лири и възможност за плащания в страната и Европа.

Кредитната агенция ”Фич” определя кредитния рейтинг на „Първа инвестиционна банка” АД, на В- със стабилна перспектива.

Прочетете интересни новини и полезни съвети.