Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Откъде да взема безлихвен кредит? Ето какво предлагат родните компании

Откъде да взема безлихвен кредит? Ето какво предлагат родните компании

Откъде да взема безлихвен кредит? Ето какво предлагат родните компании

Ако сте решили, че белихвеният кредит е вашето решение за новопоявилите се, непредвидени разходи, ето какво предлагат родните компании

Много често днес срещаме реклами за безлихвен кредит, които ни обещават, че ще върнем точно толкова, колкото сме взели. Сякаш взимаме на заем от близък роднина, който няма да ни начислява лихви и такси за предоставената сума.


Ако търсите финансово предложение с което да не утежнявате месечния си бюджет, вижте какво може да ви предложим тук: Намери най-евтиния и изгоден кредит за теб!

Наистина ли можем да се доверим толкова на компаниите, предлагащи бързи кредити?

В Izbiram.bg нашата основна цел е да помогнем на читателите си, като представим най-добрите и изгодни финансови услуги, предлагани на родния пазар. Така ще ви спестим време, което ще прекарате в чудене и пресмятане. Izbiram.bg постоянно разглежда различните продукти и услуги на финансовите компании, като набляга на следните техни характеристики – цена, условия, удобство, бързина и качество на обслужването. Ето за това, направихме малко проучване, което има за цел да разкрие какво стои зад понятието „безлихвен кредит” и какво трябва да знаете, преди да кандидатствате за такъв. Също така проучихме компаниите, които предлагат такъв тип кредит и условията, на които потребителите трябва да отговарят, за да бъдат одобрени.

Какво представляват безлихвените кредити?

Безлихвеният кредит е финансов продукт, който позволява на потребителите да задоволят малки до средно големи финансови нужди. Често той се нарича и кредит до заплата, тъй като идеята му е да бъде погасен в рамките на 15 или 30 дни в зависимост от компанията, от която е изтеглен. Той се състои от една единствена вноска и при спазване на всички условия и срокове, позволява на потребителя да върне точно толкова, колкото е взел.

Ползи и недостатъци на безлихвения кредит до заплата?

Ползи

Този тип кредит е бързи удобен начин да покриете непредвидени разходи когато денят за заплата е далеч. Той е идеалното решение при нужда от спешни, средно големи ремонти, неотложни покупки или по-високи сметки, например. Можете спокойно да се възползвате от него, ако искате да реагирате бързо. Често той е с размер до 500 лв, който са идеалното решение за непредвидени разходи.

Недостатъци

Преди да кандидатствате за безлихвен заем до заплата, добре е да помислите и за недостатъците на този тип кредит. Тъй като той трябва да се изплати в рамките на 15 или 30 дни, ако искате да избегнете лихвите и таксите, трябва да имате в предвид, че това означава, че в този период ще имате още един разход в размера на кредита. Можете ли да си го позволите? Добре е да обмислите това, преди да натиснете бутона кандидатствай и да сте напълно сигурни, че ще можете да се справите. В противен случай, по-добре изберете кредит на вноски, който ще има лихви и такси, но няма да ви се налага да връщате толкова много пари на веднъж.

Искам безлихвен кредит, къде да кандидатствам?

Ако сте решили, че белихвеният кредит е вашето решение за новопоявилите се, непредвидени разходи, ето какво предлагат родните компании:

Всеки първи кредит Супер Експрес с 0% лихва до 30 дни. Възможност за удължаване на падежа с 15 дни. Отговор до минути.

Всеки първи и пети кредит до заплата с размер до 800 лв. и период на връщане до 30 дни е с 0% лихви и такси с моментално одобрение.

Всеки първи кредит от КЕШ НА ДЕН до 30 дни вече до 600 лв., за който е кандидатствано онлайн е с 0% лихва с одобрение до 6 мин.

Всеки първи кредит до заплата е с 0% лихва, а сега и с по-дълъг срок до 45 дни и сума до 800 лв. Вземи 800 лв. и върни 800 лв., само сега!

Вземи първия си онлайн кредит с 0% лихва до 800 лв със срок на изплащане до 30 дни. Кликни и вземи!

Всеки първи креди до 400 лв. е с 0% лихва със срок за ръщане до 30 дни. Връщаш толкова, колкото си взел!

Ние, екипът на Izbiram.bg, сме готови във всяка една ситуация да ви помогнем. Винаги можете да разчитате на нашите консултанти, анализи и съвети.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *